Informatie over gezond eten bereikt ons steeds vaker via de diverse media. Zo horen we dat pro-biotica goed is voor de darmen, superfoods ons supergezond maken,  en kip eten slank maakt. De hoeveelheid informatie is overweldigend, terwijl we de belangrijkste informatiebron – ons lichaam – vaak negeren.

Ons lichaam geeft vaak signalen af, maar in onze rationele maatschappij zijn we geneigd daar niet naar te luisteren. Het lichaam is echter veel ‘wijzer’ dan we denken. Foodreflex maakt hier gebruik van door de signalen die het lichaam afgeeft te vertalen. Hiermee kunnen oorzaken van vele klachten achterhaald worden.

Deze oorzaken kunnen vaak weggenomen worden door een gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn en maakt dat u zelf controle heeft over uw lichamelijk welbevinden, en daarmee ook over uw geestelijk welbevinden. Hier ondersteunt voetreflextherapie de behandeling, door  onderdelen van het lichaam die onvoldoende functioneren te stimuleren.

De visie van Foodreflex is dat u zelf op eenvoudige wijze wat aan uw klachten kunt doen. Foodreflex is daarom voorstander van een beperkt aantal behandelingen en wil u zelf in staat stellen de signalen van uw lichaam te herkennen en uw voeding en levensstijl daarop aan te passen.

Visie
E: info@foodreflex.nl
T: 050 - 8795236
A: Mezenlaan 17, 9753 HX, Haren